VergaderenindeVesting | Het Witte Huis: stijlvol vergaderen in Naarden
16266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16266,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Vergaderlocatie

Het Witte Huis

Onze hoofdlocatie is het voormalige onderkomen van de officier van de vestingwerken, ook wel het “Huis van de Genie” genoemd. In dit statige Witte Huis beschikken wij op de begane grond over drie vergaderruimtes.

Alle ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en hebben veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, coachings- en adviesgesprekken en presentaties.

Vergaderen-in-de-Vesting-orchidee
Vergaderen-in-de-Vesting-parkeren
Vergaderen-in-de-Vesting-Tuinkamer

Vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes variëren in grootte. Twee ruimtes zijn geschikt tot maximaal 8 personen. De grootste ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 25 personen (theateropstelling). Deze ruimte beschikt tevens over een beamer en een grote projectiemogelijkheid. Uitgebreide informatie vind je op Reserveren.

Je boekt bij VergaderenindeVesting al een ruimte vanaf  € 25,- (1,5 uur) inclusief warme dranken voor twee personen.

Faciliteiten

Het Witte Huis beschikt over een eigen parkeerterrein geschikt voor 4/5 auto’s. In Naarden Vesting is het overal gratis parkeren. Zie ook routebeschrijving en parkeren.

Het Witte Huis heeft een prachtig gelegen groot gemeubileerd terras met uitzicht op de Vestingwallen. Het terras ligt lekker beschut en biedt daarnaast ook veel zon. Bij zomers weer kan je lekker buiten vergaderen.

Naast de mogelijkheid om goed en ongestoord te kunnen werken, wil je misschien ook lekker kunnen ontspannen. Wij bieden verschillende ontspanningsmogelijkheden aan. Kijk bij onze arrangementen.

Vergaderen-in-de-Vesting-terras-witte-huis

Een indruk …