VergaderenindeVesting | Kies voor een uniek vergaderarrangement
16571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16571,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.3.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Arrangementen

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van de bijeenkomst? Neem in dat geval contact op met ons team. Wij denken graag met je mee en regelen desgewenst een arrangement voor jou en je gasten.

Varen

Maak met het hele gezelschap een mooie tocht in onze rondvaartboot of in een eigen fluisterbootje. Uiteraard mag de door ons verzorgde rijk gevulde picknickmand daarbij niet ontbreken. Via een labyrint van water, langs groene verdedigingswallen, beboste ravelijnen en bastions, voert de tocht langs de bemoste muren door het boomgat, richting Fort Ronduit.

Vergaderen-in-de-Vesting-wallen-Naarden-Vesting
Vergaderen-in-de-Vesting-wallen-Naarden-Vesting

Wandelen

Vanuit het Witte Huis loop je direct de natuur in: even een klimmetje en je staat op de Vestingwallen welke adembenemende uitzichten biedt. Wat ook leuk en interessant is: de beklimming van de Grote Kerk. Of maak een stadswandeling langs alle historische bezienswaardigheden. Natuurlijk hebben wij gedacht aan de goed gevulde paraplubak, zodat eventueel slecht weer geen spelbreker hoeft te zijn.

Tafelen

Zin in een lekker uitgebreid ontbijt, lunch of diner? Dit kunnen wij voor je organiseren op de vergaderlocatie. Of kies één van de gezellige restaurants van Naarden Vesting. Wij regelen het graag!

Vergaderen-in-de-Vesting-Limes
Vergaderen-in-de-Vesting-theater

Theater

Mocht je écht iets bijzonders willen, dan kan je je bezoek combineren met een bezoek aan ons prachtige kleine theater De Mess. Het gehele jaar door worden hier leuke gevarieerde theatervoorstellingen geprogrammeerd. Ook is het mogelijk om een voorstelling “op maat” voor jouw gezelschap te organiseren.

Het Arsenaal

Een bezoek aan de conceptstore van Jan des Bouvrie is een absolute must. Creativiteit wordt hier geprikkeld! Een bezoek aan Het Arsenaal is goed te combineren met een lunch of borrel in de gezellige brasserie van Paul Fagel. Bezoek de vele gezellige winkels en galerieën. Ook de kleinste Albert Heijn van Nederland is een bezoekje waard!

Vergaderen-in-de-Vesting-Het-Arsenaal
Vergaderen-in-de-Vesting-Vestinghotel

Overnachten

Mochten de gasten in de Vesting willen overnachten, dan kan dat uiteraard. Wij  beschikken over meerdere mogelijkheden, waaronder het prachtige Vestinghotel met haar centrale ligging. Of overnacht in een B&B of een hotel net buiten de Vesting. Wij helpen je graag met de planning en het reserveren van de kamers.

Speciaal groepsarrangement? Ons team regelt het