VergaderenindeVesting | Uniek vergaderconcept in Naarden Vesting
16534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16534,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Over ons

Van werkplek tot vergaderconcept

Toen ik medio 2017 de mogelijkheid kreeg om hoofdhuurder van het voormalige Huis van de Genie ofwel “Het Witte Huis” in Naarden Vesting te worden, is bij mij het idee geboren om van deze historische locatie een chic bedrijfsverzamelgebouw met vergaderruimtes te maken.

Na een ingrijpende renovatie en herindeling van Het Witte Huis werd het gehele interieur vernieuwd. Rondom het pand werd nieuw straatwerk aangelegd evenals een besloten terras met buitenverlichting. In 2018 werd Het Witte Huis weer in gebruik genomen.

De kamers op de eerste verdieping zijn inmiddels “vast” in gebruik door energieke ondernemers die zich bezig houden met uiteenlopende (zakelijke) dienstverlening. De andere kamers op de begane grond, de keuken evenals het grote terras zijn voor flexibel gebruik beschikbaar.

VergaderenindeVesting

Al snel bleek dat onze gasten naast het huren van een ruimte ook aanvullende wensen hadden.

En zo is het idee ontstaan van VergaderenindeVesting: een vergaderconcept waarbij binnen de vestingwerken meerdere vergaderlocaties voor verhuur worden aangeboden. Daarnaast maken ook restaurants/cateraars, ons nieuwe theater deMess, musea, hotels/B&B en natuurlijk de prachtige Vestingwerken deel uit van dit totaalconcept. Voor een ultieme vergaderbeleving!

Met plezier nodig ik je dan ook uit om een online-boeking bij ons te doen. Mailen mag natuurlijk ook altijd.

Ons enthousiaste team van VergaderenindeVesting staat voor je klaar om van de bijeenkomst een onvergetelijk uitje voor jou en jouw gasten te maken.